MO DNR: Kijevske snage izvele više od 50 napada

Izvor: Vostok.rs, 22.Maj.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MO DNR: Kijevske snage izvele više od 50 napada

22.05.2015. -

Kijevske snage prkršile su primirj više od 50 puta za poslednja 24 časa, saopštilo je Ministarstvo odbrane Donjecke Narodne Republike.

Registrovana su ukupno 52 napada. Projektili su korišteni dva puta, topovi 13 puta, a tenkovi sedam puta, prenio je TASS pozivajući se na novinsku agenciju u Donjecku. 

U napadima su korišteni i minobacači, protivtenkovski navođeni projektili, raketni bacači i streljačko naoružanje. 

Kijevske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << snage su gađale naselja Širokino, Gorlovku, Jasinovatu, Spartak, Ozerjanovku, Kalinovku, Širokaja Balku, aerodrom u Donjecku i rudnik uglja Oktabrskaja, navodi se u saopštenju.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ukrajina: Prekid vatre prekršen 50 puta

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2015

MOSKVA - Ukrajinske snage prkršile su prekid vatre na istoku zemlje više od 50 puta u posljednja 24 časa, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane samoproglašene Donjecke Narodne Republike...Registrovana su ukupno 52 artiljerijska incidenta. Projektili su korišteni dva puta, topovi 13 puta, a tenkovi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.