MIZURI: Sahrana Majkla Brauna

Izvor: VOA, 25.Avg.2014, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIZURI: Sahrana Majkla Brauna

Medju govornicima je bio biskup Edvin Mos iz Crkve Boga i Hrista, i sam roditelj mladića ubijenog u nasilju vatrenim oružjem. On je rekao Braunovoj majci, Lesli MekSpaden, da mu je poznat njen bol i pružio joj uveravanja da će njen bol uminuti.

On je takodje uputio apel ljudima koji prate sahranu preko televizije i širom sveta da ne uvećavaju nepodnošljivi bol roditelja i odupru se nagonu da se svete pljačkama i nemirima.

Službi su prisustvovale i poznate ličnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << uključujući i afroameričke lidere Džesija Džeksona, i Ala Šarptona.

Troje funkcionera Bele kuće je takodje prisustvovalo sahrani u Hramu misionarske baptističke crkve u Sent Luisu koja može da primi 5000 ljudi.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.