MILIONI U GAJBICAMA ZA VOĆE: Pronađeno 400 kilograma kokaina u bananama

Izvor: Kurir, 31.Jul.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIONI U GAJBICAMA ZA VOĆE: Pronađeno 400 kilograma kokaina u bananama

Policija je u sredu počela akciju, a vrednost kokaina, koji je bio čist, na tržištu ima milionsku vrednost

BERLIN - U Donjoj Saksoniji i Severnoj Rajni-Vestfaliji policija je zaplenila 400 kilograma kokaina, sakrivenog u banane, što je najveći ''ulov'' od 2010. godine, javljaju danas nemački mediji.

Zaposleni u jednom supermarketu u Braunšvajgu su u gajbicama sa bananama pronašli palete sa kokainom, prenose mediji izjavu jednog portparola pokrajinske kriminalističke >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << službe.

Službenici kriminalističke službe su zatim pretražili hiljade gajbica istog liferanta voća iz južne Amerike i u još pet supermarketa, kako se navodi, otkrili iste pošiljke.

Policija je, kako je rečeno, u sredu počela akciju, a vrednost kokaina, koji je bio čist, na tržištu ima milionsku vrednost, prenose mediji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.