Lopov maskiran u Teletabisa provalio u kuću i ukrao kinesku hranu!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov maskiran u Teletabisa provalio u kuću i ukrao kinesku hranu!

Student (20) sa Univerziteta Leig u Pensilvaniji, Terez Šarek Ovens, uhvaćen je prošlog vikenda nakon što je provalio u kuću svog prijatelja i ukrao ostatke kineske hrane.

Međutim, to nije najzanimljiviji detalj ove bizarne priče. Naime, Ovens je tokom krađe bio maskiran u žutog Teletabisa iz istoimenog crtanog filma, poznatijeg kao La la.

Printskrin: Youtube/Inocreato Miki

Policija je u ranim jutarnjim satima primila poziv zabrinutih suseda >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji su čuli razbijanje stakla, a svedoci tvrde da je provalnik uzeo ostatke hrane, stavio ih u crnu torbu i napustio kuću.

Kradljivac se tokom provale posekao na razbijeno staklo, tako da kada je policija došla na njegovu kućnu adresu, on je bio u masci Teletabisa sa krvavim flekama.

(Telegraf.rs / Izvor: mcall.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.