Ljubomorni muž kupio super lepak i raširio ženi noge

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomorni muž kupio super lepak i raširio ženi noge

Ljubomorni suprug koji je bio uveren da ga supruga vara, odlučio je da uzme pravdu u svoje ruke i osveti se na zaista brutalan način.

Skandalozno zlostavljanje odigralo se u Južnoj Africi gde se jedan opsednuti suprug, rastrgan sumnjom da ga supruga vara s vlastitim rođakom, odlučio na brutalan čin osvete.

Nakon što je 45-godišnjak zaključao suprugu u sobu, prisilio ju je da se skine gola preteći joj mačetom i odrubljivanjem glave. Kako navodi 40-godišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nesretnica, suprug je ranije pokušao da joj odseče ruku. Naredio joj je da legne na pod i raširi noge. Tada je uzeo super lepak i zalepio joj vaginu.

- Plakala sam i molila ga da prestane. Nije ga bilo briga. Ne razumem šta to može da natera muškarca da to učini voljenoj ženi. Želim da ga tužim, želim da ga zatvore, ali pobegao je i bojim se da će me naći i ubiti me, izjavila je žrtva nasilja.

Gospođa je doživotno oskaćena. Zbog ožiljaka koje će imati doživotno kao i bolova koje trpi, nikada više neće moći imati seksualne odnose.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.