Ledeni izazov ubio vatrogasca

Izvor: B92, 21.Sep.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ledeni izazov" ubio vatrogasca

Kapetan vatrogasne brigade Kentakija Toni Grajder podlegao je povredama koje je zadobio pri snimanju muzičara u “ledenom izazovu“.

Grajder (41) i Sajmon Kuin (22) su doživeli strujne udare pošto je voda kojom su muzičari bili poliveni došla u kontakt sa izvorom električne energije.

Struja je zahvatila korpu vatrogasnog vozila u kojoj su se dvojica vatrogasaca nalazila nanevši im teške telesne povrede. Kuin je prošle nedelje pušten iz bolnice, dok je 41-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Grajder preminuo.

Prilikom izvođenja “ledenog izazova“ povrede su zadobila još dvojica vatrogasaca, Stiv Mars i Aleks Džonson, ali oni nisu bili u životnoj opasnosti i ubrzo po prijemu u bolnicu su otpušteni na kućno lečenje.

Grajder je bio otac petoro dece, a u oktobru prošle godine je promovisan u kapetana brigade.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UBIO GA LEDENI IZAZOV: Vatrogasca udarila struja nakon što je pomogao studentima da se poliju vodom

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2014

41-godišnji Toni Grajder bio je otac petoro dece, a u oktobru prošle godine je promovisan u kapetana brigade. On se sa još jednim kolegom nalazio u korpi na vatrogasnom vozilu blizu dalekovoda. Iako žice dalekovoda nisu taknuli, voltaža je bila toliko visoka da je struja udarila u korpu nanevši...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.