Lavrov i Čavušoglu: Obnoviti delatnost radne grupe za terorizam

Izvor: Vostok.rs, 01.Jul.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov i Čavušoglu: Obnoviti delatnost radne grupe za terorizam

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov saopštio je da se s turskim kolegom Mevlutom Čavušogluom dogovorio da se obnovi aktivnost radne grupe za borbu protiv terorizma.

Turska strana i mi smo obrazovali bilateralnu radnu grupu za borbu protiv terorizma, u kojoj su predstavnici ministarstava inostranih poslova i specijalnih službi. Rad ove grupe je u poslednjih sedam meseci bio zamrznut, ali smo se danas dogovorili da je operativno obnovimo“, rekao je ruski ministar na konferenciji za novinare nakon zasedanja Saveta ministara inostranih poslova Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju u Sočiju.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Bliskoistočna četvorka pozvala Palestinu i Izrael na dijalog

Izvor: Vostok.rs, 01.Jul.2016

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov, američki državni sekretar Džon Keri, šefica evropske diplomatije Federika Mogerini i generalni sekretar UN Ban Ki Mun pozvali su Izrael i Palestinu da počnu da rade na stvaranju uslova za pregovore o konačnom statusu palestinskih teritorija.. . „U skladu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.