LUBICOVA DEVOJKA STJUARDESA: Rekao mi je da će učiniti nešto po čemu će ga svi pamtiti

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUBICOVA DEVOJKA STJUARDESA: Rekao mi je da će učiniti nešto po čemu će ga svi pamtiti

Marija V. je otkrila i da je Lubic često imao noćne more iz kojih se budio uz povike: "Padamo"

DISELDORF - Bivša devojka kopilota Džermanvingsa Andreasa Lubica -  koji je prema prvim saznanjima osumnjičen za obaranje aviona i smrt još 149 osoba, među kojima i dve bebe i 16 srednjoškolaca -  rekla je da joj se Andreas pre godinu dana poverio da će učiniti nešto što će promeniti sistem i po čemu će ga pamtiti.

Stjuardesa Marija V. (26) ispričala je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Lubic još pre godinu dana najavio svoj zločinački čin.

Univerzitetska bolnica u Diseldorfu potvrdila je da je Lubic bio njihov pacijent, da je u bolnici bio u februaru i 10. marta, ali da se nije lečio od depresije. Pronađeni dokazi i iscepana dokumentacija iz bolnice ukazuju na to da je bio bolestan, ali da je to krio od svih. Oproštajno pismo nije povređeno, a zasad se zna da nije bio verski fanatik, niti da je avion srušio iz političkih razloga.

(EPK/Bild)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.