LŠ: Čelsi bunkerom do rezultata

Izvor: OkRadio.rs, 23.Apr.2014, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Čelsi "bunkerom" do rezultata

Fudbaleri Atletiko Madrida i Čelsija igrali su nerešeno 0:0 u prvom duelu polufinala Lige šampiona na Visente Kalderonu. Meč u Madridu je razočarao ljubitelje fudbala, nisu mogli da uživaju u kvalitetnom fudbalu, prevashodno zbog "bunkera" koji je svih 90 minuta igrao Čelsi. Atletiko je igrao napadački, tražio gol pred revanš na Stamfrod Bridžu, ali tim Dijega Simeonea nije imao odgovor na defanzivnu postavku Žozea Murinja. Čelsi je odradio dobar posao u Madridu, nije bilo lepo, ali je bilo efikasno. Atletiko se trudio, pritiskao, napadao, pretio, imao pet puta više šuteva od rivala (26-5), ali ni on nije imao pravu...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Psovke za Murinja, ovacije za Toresa

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2014

'Argentinska' atmosfera vladala je sinoć na 'Visente kalderonu' u provm polufinalnom duelu Lige šampiona između Atletiko Madrida i Čelsija, koji je završen bez golova.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.