LJUBOMORNI MOMAK PORUČIO OBAMI: Ne pipaj moju devojku! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Okt.2014, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBOMORNI MOMAK PORUČIO OBAMI: Ne pipaj moju devojku! (VIDEO)

Nije čudno da dečko bude pomalo ljubomoran ako pomisli da neko pokušava da mu priđe devojci. Ali reći u lice predsedniku Amerike da odstupi, e za to je potrebna petlja.

To se upravo dogodilo Braku Obami kada je sreo devojku po imenu Aja Kuper na jednom glasanju u Čikagu.

Dok su glasali jedno pored drugog, uz prisustvo mnogih tv kamera, i gomile obezbeđenja, prišao je njen dečko Majk i rekao Obami:

"Ne pipaj moju devojku".

Devojka se skamenila i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prestravila. Odmah potom je zamolila Obamu da opsrosti njenom dečku. Srećom, Obama je u svemu tome video šaljivu opasku.

Potom ju je zagrlio, poljubio u obraz i rekao:

"Mene poljubi, a njemu daj materijal za priču. E sad je stvarno ljubomoran".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Predsednik SAD u sred ljubavnog trougla: Obama, ne diraj mi devojku!

Izvor: Svet, 23.Okt.2014

Nije čudno da dečko bude pomalo ljubomoran ako pomisli da neko pokušava da mu priđe devojci. Ali reći u lice predsedniku Amerike da odstupi, e za to je potrebna petlja.. To se upravo dogodilo Baraku Obami kada je sreo devojku po imenu Aja Kuper na jednom glasanju u Čikagu.. Dok su glasali jedno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.