LAŽNA UZBUNA Avion Turkiš erlajnz prvo prizemljen, pa nastavio let

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAŽNA UZBUNA Avion Turkiš erlajnz prvo prizemljen, pa nastavio let

Avion kompanije Turkiš erlajnz sa 332 putnika i članova posade bio je prinuđen da sleti danas na aerodrom u Varšavi, a nakon što ga je policija pregledala dozvoljeno mu je da nastavi put.

Portparol međunarodnog aerodroma "Frederik Šopen" u Varšavi nije želeo da kaže šta je bio razlog za prinudno sletanje aviona koji je leteo od Istanbula za San Francisko.

Nakon što je avion boing 777-300 evakuisan, policija i eksperti za eksploziv su pregledali avion i nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pronašlu u njemu ništa sumnjivo, a nakon toga avion je dobio dozvolu da nastavi let, dodao je portparol.

U međuvremenu, stanica TVN24 javila je da je u avionu bio primećen sumnjiv paket.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Avion Turkiš erlajnz prizemljen, pa nastavio let

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2015

Varšava - Avion kompanije Turkiš erlajnz sa 332 putnika i članova posade bio je prinuđen da sleti danas na aerodrom u Varšavi, a nakon što ga je policija pregledala dozvoljeno mu je da nastavi put.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.