Kremlj poštuje izbor francuskog naroda

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremlj poštuje izbor francuskog naroda

Kremlj je danas saopšto da poštuje rezultate prvog kruga predsedničkih izbora u Francuskoj i da se nada boljim odnosima sa Parizom.

"Mi poštujemo izbor francuskog naroda. Mi smo za izgradnju dobrih i uzajamno korisnih odnosa," saopštio je portparol Kremlja Dmirti Peskov, javlja AFP, pozivajući se na rusku agenciju RIA Novosti.

Centristički kandidat Emanuel Makron i liderka ultradesnice Marin >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << le Pen osvojili su najviše glasova u prvom krugu predsedničkih izbora u Francuskoj i kvalifikovali su se za drugi krug koji će se održati 7. maja, pokazali su konačni rezultati koje je danas saopšilo francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Marin Le Pen, koja se pre izbora sastala sa ruskim predsdnikom Vladimirom Putinom tokom iznenadne posete Moskvi, važi za kandidata koji uživa podršku Kremlja.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija poštuje rezultate prvog kruga izbora u Francuskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Apr.2017

Kremlj je danas saopštio da "poštuje" rezultate prvog kruga predsedničkih izbora u Francuskoj i da želi da se odnosi Pariza i Moskve razvijaju u "obostranom interesu"..."Poštujemo izbor Francuza. Zalažemo se za dobre odnose u obostranom interesu sa Francuskom", rekao je portparol Kremlja Dmitrij...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PESKOV: Kremlj poštuje izbor francuskog naroda

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2017

Kremlj je danas saopšito da poštuje rezultate prvog kruga predsedničkih izbora u Francuskoj i da se nada boljim odnosima sa Parizom..- Mi poštujemo izbor francuskog naroda. Mi smo za izgradnju dobrih i uzajamno korisnih odnosa," saopštio je portparol Kremlja Dmirti Peskov - javlja AFP, pozivajući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.