Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Avg.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komičar Bil Kozbi unajmio advokata koji je oslobodio Majkla Džeksona

Američki komičar i glumac Bil Kozbi unajmio je bivšeg advokata pokojnog muzičara Majkla Džeksona da ga zastupa na ponovljenom suđenju po optužbi za seksualni napad na jednu ženu.

Kozbijev portparol objavio je danas da je 80-godišnji stend-ap komičar odlučio da njegov promenjeni pravni tim predvodi Tom Mesero, navodi Asošiejted pres.

Mesero je na suđenju 2005. godine bio advokat Majkla Džeksona koji je tada oslobođen svih optužbi za seksualno zlostavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jednog dečaka, a zastupao je i poznatog boksera Majka Tajsona.

Kozbi je optužen da je 2004. godine drogirao i napastvovao Andreu Konstend u svojoj kući u Filadelfiji.

Prvo suđenje Kozbiju završeno je u junu bez presude, pošto porotnici nisu uspeli da donesu jednoglasnu odluku, posle više od 52 sata diskusije.

Sudija je zatim poništio suđenje, a tužilaštvo je kasnije saopštilo da će ponovo pokrenuti suđenje.

Zastupnici odbrane su tvrdili da je odnos bio uz obostranu saglasnost i da je zbog protoka vremena odbrana gotovo onemogućena.

Kada je Konstend podnela tužbu, još desetine žena su optužile Kozbija da ih je drogirao i napastvovao, ali je ovo jedini slučaj u kojem je podignuta optužnica.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kozbi angažovao advokata koji je oslobodio Majkla Džeksona

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2017

Američki komičar i glumac Bil Kozbi unajmio je bivšeg advokata Majkla Džeksona da ga zastupa na ponovljenom suđenju po optužbi za seksualni napad na jednu ženu...Kozbijev portparol objavio je da je 80-godišnji stend-ap komičar odlučio da njegov promenjeni pravni tim predvodi Tom Mesero, navodi...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.