Klivlend: Policija pucala u dečaka koji je imao igračku pištolj

Izvor: 24sata, 23.Nov.2014, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klivlend: Policija pucala u dečaka koji je imao igračku pištolj

Klivlendska policija je u rekreativnom centru pucala i ranila 12-godišnjeg dečaka koji je navodno nosio igračku repliku vazdušnog pištolja, saopštila je danas policija.

Dečak je pogođen u grudi i juče je operisan, a dva policajca su suspendovana, javlja televizija NBC.

Policija je navela da su policajci došli zbog toga što je prijavljeno da je jedna osoba mahala pištoljem na igralištu u rekreativnom centru Kadel u subotu oko 15:30 po lokalnom vremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata <<

U dečaka su pucali kada je odbio da podigne ruke i posegnuo za pojasom u kome je imao nešto što je ličilo na revolver.

Ispostavilo se da se radi o igrački replici "vazdušnog pištolja" koji ispaljuje metke na sličan način kao BB pištolj.

Klivlendska policija je u saopštenju navela da je bila uklonjenja narandžasta oznaka po kojoj se igračke razlikuju od pravog oružja.

U toku je istraga o ovom slučaju.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Policajci pucala u dječaka

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2014

KLIVLEND - Klivlendska policija je u rekreativnom centru pucala i ranila 12-godišnjeg dječaka koji je navodno nosio igračku repliku vazdušnog pištolja, saopštila je danas policija...Dječak je pogođen u grudi i juče je operisan, a dva policajca su suspendovana, javlja televizija NBC...Policija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.