Kim Džong Un objavio rat čokoladi

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Džong Un objavio "rat" čokoladi

"Čokoladna pita" je desert koji je postao pravi hit među stanovnicima u Severnoj Koreji. On ne samo što se kupuje u velikim količinama, već je postao neka vrsta „slatke valute“.

Odlučili da vrate kese sa "zlim“ poslasticama komšijama sa juga: Kim Džong Un

 

 

Aktivisti iz Južne Koreje misle da čokoladni desert poznat kao „Čokoladna pita“ može da dovede do urušavanja komunizma na severu zemlje.

 

A možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se i predsednik Severne Koreje Kim Džong Un plaši moći ovog čokoladnog keksa. I to nije zbog količine kalorije koje sadrži, već zbog uticaja koji ovaj slatkiš ima na ljude.

 

Južnokorejske kompanije, koje imaju postrojenja na severu, daju ovaj slatkiš radnicima koji tamo rade, kao neku vrstu bonusa. Ovi radnici su svoje čokoladne bonuse preprodavali i zamenjivali za druga dobra, pa je tako ovaj desert postao skoro kao vrsta valute u Severnoj Koreji.

Zato su branioci komunističkog režima u ovoj zemlji, na čelu sa predsednikom Kim Džong Unom, odlučili da velikim balonima vrate hiljade kesa sa ovim „zlim“ poslasticama „komšijama sa juga“.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.