Kenijac nudi 50 krava za ruku Obamine ćerke

Izvor: Blic, 26.Maj.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kenijac nudi 50 krava za ruku Obamine ćerke

Kenijac Feliks Kiprono ponudio je američkom predsedniku Baraku Obami 50 krava za ruku njegove 16-godišnje ćerke Malije.

On je rekao da je pored 50 krava spreman da plati još 70 ovaca i 30 koza kako bi ispunio san i oženio se lepom Malijom.

"Zapazio sam je 2008. godine", rekao je u intervjuu za lokalni list Kiprono, koji je po profesiji advokat.

Kako podseća AFP, te godine je Obama prvi put pobedio na izborima, a Maliji je bilo 10 godina.

"Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tada se nisam ni s kim zabavljao i zavetovao sam se na vernost. Moja porodica je upoznata s tim i spremna je da mi pomogne da otkupim mladu", naveo je on.

Kiprono namerava da lično od Obame zatraži ruku njegove ćerke i nada se da će američki predsednik povesti Maliju kada u julu bude posetio Keniju, zemlju u kojoj je rođen njegov otac, a njegova baka, koja danas ima preko 90 godina, i dalje živi u Kogelu, na zapadu te zemlje.

"Trenutno pišem pismo Obami u kom ga molim da povede Maliju na putovanje. Nadam se da će mu ga ambasada proslediti", kazao je mladi advokat.

"Ljudi će možda pomisliti da želim Obamino bogatstvo, ali to nije istina. Moja ljubav je prava", istakao je on, dodavši da je sve isplanirao oko venčanja koje bi se održalo u njegovom rodnom selu i na kom bi se umesto šampanjca pilo tradicionalno piće "mursik" (vrsta jogurta).

Zaljubljeni Kenijac je rekao da bi on i Malija vodili "jednostavan život".

"Naučuću je da muze krave, da kuva ugali (palentu) i priprema murslik kao bilo koja druga Kenijka", obećao je Kiprono.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nudi 50 krava za ruku Obamine ćerke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2015

Kenijac Feliks Kiprono ponudio je američkom predsedniku Baraku Obami 50 krava za ruku njegove 16-godišnje ćerke Malije...On je rekao da je pored 50 krava spreman da plati još 70 ovaca i 30 koza kako bi ispunio san i oženio se lepom Malijom..."Zapazio sam je 2008. godine", rekao je u intervjuu za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.