Kendal Dzener ima novu tetovazu na prilicno bizarnom mestu

Izvor: medio.rs, 01.Okt.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kendal Dzener ima novu tetovazu na prilicno bizarnom mestu

Mlada manekenka Kendal Džener, ovih se dana na društvenim mrežama pohvalila novom tetovažom, koja je izazvala medijsku pažnju zbog mesta na kom se nalazi.

Naime, Kendal je istetovirala reč "Meow" u unutrašnjosti donje usne, a za to je zaslužan poznati umetnik JonBoy, koji tetovira brojne slavne face.

On je fotografisao Kendal dok se gledala u ogledalo.

Iako Kardašijanke nisu poznate kao veliki fanovi tetovaža, Kendal je ovo već treća koju ima na telu.

Lepa manekenka već ima dve male tetovaže srca na rukama, a jedna je identična onoj koju ima i njena najbolja prijateljica Hejli Boldvin i koja prikazuje slomljeno srce.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) KADA ČUJETE GDE, ZABOLEĆE I VAS! Kendal Džener ima novu tetovažu!

Izvor: Kurir, 02.Okt.2016, 14:08

...Kendal je istetovirala reč "Meow" (mjau) u unutrašnjosti donje usne, a za to je zaslužan poznati umetnik JonBoy, koji tetovira brojne slavne face..Slika manekenkine nove tetovaže je završila na Instagramu..Autor: EPK,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.