KRVAVA UTAKMICA: Bombaš samoubica razneo 50 ljudi!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA UTAKMICA: Bombaš samoubica razneo 50 ljudi!

Ranjeno je najmanje 60 ljudi, a većina stradalih su civili. Ovo je jedan od najtežih napada na civile proteklih godina u Avganistanu

Bombaš samoubica ušetao je danas među gledaoce odbojkaške utakmice na istoku Avganistana, aktivirao eksploziv kojim je bio opasan i pri tom ubio najmanje 50 ljudi, a ranjeno 60 ljudi

Napadač je bio na motoru i aktivirao je eksploziv kojim je bio opasan, rekao je zamenik guvernera provincije Paktika Ataulah Fazli, preneo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << AFP.

Napad se dogodio na finalnoj utakmici jednog odbojkaškog turnira na kojoj je bilo nekoliko stotina gledalaca, preneo je Rojters. Prema njegovim rečima, većina nastradalih su civili.

Ovo je jedan od najtežih napada na civile proteklih godina, a dogodio se u nemirnoj provinciji Paktija koja se graniči sa Pakistanom, podsetila je francuska agencija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.