KRENITE REKOM NA BOŽIĆNE VAŠARE: Brodom od Beča do Bratislave za 35 evra!

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRENITE REKOM NA BOŽIĆNE VAŠARE: Brodom od Beča do Bratislave za 35 evra!

Ako osim božićnih vašara u Beču želite da vidite i neke druge onda do 19. decembra možete brodom da se zaputite iz Beča do Bratislave i osetite praznično raspoloženje u slovačkoj prestonici.

BEČ - Ova kratka plovidba katamaranom organizuje se petkom i subotom, polazna tačka u Beču je trg Švedenplac, a u Bratislavi Stari grad.

U centru slovačke prestonice posetioci će moći da osete praznično raspoloženje na slovački način uz kuvano vino, kolače sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << cimetom, supu od kiselog kupusa i punč kao i uz tradicionalne zanatske proizvode od drveta, stakla, kože, kukuruzovine i voska. Cena karte za plovidbu iznosi 35 evra.

Za one koji još nisu odlučili gde će dočekati Novu godinu postoji mogućnost da se iz Beča Dunavom otisnu do Bratislave. Tom prilikom se na brodu organizuje novogodišnja proslava sa valcerom i šampanjcem. U novogodišnjoj noći centar slovačke prestonice postaje velika bina za provod svih generacija sa bogatom kulinarskom i muzičkom ponudom od klasike do popa, dok je za ponoć predviđen veličanstveni vatromet.

Na povratku iz Bratislave u Beč na brodu se služe vino i zakuska. Ovo novogodišnje zadovoljstvo ukupno košta 99 evra.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.