KAO NA FILMU: Stravičan sudar vozova i kamiona (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2014, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO NA FILMU: Stravičan sudar vozova i kamiona (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

U Kazahstanu se dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo 24-godišnji muškarac, vozač kamiona na koji je naleteo teretni voz. Nesreću je zabeležila obližnja sigurnosna kamera.

Sa ovog snimka se ne može utvrditi tačan uzrok stravične nesreće. Ne vidi se jasno da li su možda kočnice na kamionu otkazale, ili je vozač kamiona na vreme počeo da koči, ali je proklizao zbog klizavog kolovoza. 

Kamion je prvo očešao jedan voz, a onda je na njega naleteo drugi iz suprotnog smera.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZASTRAŠUJUĆE: Voz zakačio šleper, iz suprotnog smera naišao drugi voz i razneo kamion! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014

Na snimku iz Kazahstana vidi se kako kamion koči, ali zbog klizavog kolovoza ne može da se zaustavi...Stravičan sudar u Kazahstanu snimile su sigurnosne kamere. U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je 24-godišnji vozač kamiona...Na snimku sa Jutjuba vidi se kako kamion koči, ali zbog klizavog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.