KAD ŽENA POLUDI: Nikada nemojte napraviti Ruskinju ljubomornom, evo i zašto! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD ŽENA POLUDI: Nikada nemojte napraviti Ruskinju ljubomornom, evo i zašto! (VIDEO)

Prema optužnici, jedna Ruskinja je na putu u Volgogradu ugledala svog bivšeg dečka sa novom devojkom pa se u napadu ljubomore i besa svojim autom zakucala u njegov

Ruskinja Marija Artemjeva (26) optužena je za pokušaj ubistva pošto je svojim autom izgurala vozilo bivšeg dečka sa puta.

Prema optužnici, ona je na putu u Volgogradu ugledala svog bivšeg dečka Čaritona Anisimova (28) sa novom devojkom pa se u napadu ljubomore i besa svojim autom zakucala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u njegov.

Anisimov je tada pokušao da joj pobegne, ali nije uspeo. Bivša ga je stigla, ponovo udarila i silovito izgurala s puta, a automobil se doslovno zakucao u stub reklamnog panoa. I Anisimova i njegovu novu devojku hitna pomoć prebacila je u bolnicu, ali su oboje prošli samo s lakšim povredama.

Ljubomorna je optužena za kršenje saobraćajnih propisa, prouzrokovanje štete i pokušaj ubistva. Vozačka dozvola joj je naravno odmah oduzeta. Ovaj neobičan napad ljubomore dospeo je i u medije pošto ga je snimila kamera sa automobila koji je bio iza uhapšene.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.