Jeziv zločin: Otac zaklao ženu i troje dece na spavanju pa se bacio pod voz

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziv zločin: Otac zaklao ženu i troje dece na spavanju pa se bacio pod voz

Francuska policija je u sredu pronašla tela troje dece i žene u domu 46-godišnjeg muškarca koji je počinio samoubistvo bacivši se pod voz.

Policija je na mestu samoubistva u Tjen-L'ermitažu, južno od Liona pronašla poruku u automobilu ubice u kojoj kaže da je ubio svoju porodicu, rekao je izvor u žandarmeriji, piše Jutarnji list.

Policija koja je otišla do njegovog doma pronašla je telo muškarčeve partnerke u prizemlju, rekao je lokalni tužitelj Aleks >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Perin novinarima.

Telo njegovog 5 i po godišnjeg sina i 12 i 13 godišnje dece njegove partnerke bila su na spratu u tri odvojene sobe, rekao je Perin.

Lokalne novine "Le Dauphine" navode kako je Perin rekao da su svo četvoro ubijeni hladnim oružjem i da su bili u pidžamama.

Izgleda da je muškarac bio rastavljen od svoje partnerike i da se iselio pre 15 dana, rekao je Perin, kako navode novine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.