Izvor: Blic, 27.Sep.2016, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"JOŠ NISTE VIDELI NAJGORE" Brutalni terorista preti novim KRVOPROLIĆEM

Lider Boko Hrama Abubakar Šekau oglasio se na društvenim mrežama nakon tvrdnji nigerijske vojske da je ozbiljno povređen u vazdušnom napadu. Šekau je porekao te tvrdnje i najavio nove brutalnosti.

U video snimku objavljenom na društvenim mrežama, Šekau je rekao da će "umreti kada dođe njegovo vreme".

- Objavili ste u vašim medijima da sam povređen i da ste me ubili. O tirani, ja sam sam u srećnoj državi, dobrog sam zdravlja i bezbedan sam - rekao je ozloglašeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lider Boko Hrama.

TVORAC BOKO HARAMA Od lokalne sekte dO SEJAČA SMRTI

Jedna od lidera ozloglašenog Boko Harama rekao je da će devojčice iz sela Čibuk koje su džihadisti oteli pre dve godine biti na slobodi samo ako nigerijska vlada pristane da ih zameni za zarobljene borce njhove terorističke grupe.

- Još niste videli najgore. To tek dolazi - rekao je Šekau.

Nekoliko dana ranije, vazudšne snage Nigerije objavile su da je Šekau "fatalno povređen".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.