JOŠ JEDNA ŽRTVA LEDENOG IZAZOVA: Vatrogasca udarila struja kada je pomagao studentima da se poliju vodom

Izvor: Press, 21.Sep.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA ŽRTVA LEDENOG IZAZOVA: Vatrogasca udarila struja kada je pomagao studentima da se poliju vodom

Vatrogasac Toni Grajer (41) iz Kampbelsvila u Kentakiju, poginuo je od udara struje, mesec dana nakon što je pomogao studentima da urade ledeni izazov. Naime, četiri vatrogasca su povređena 21. avgusta kada je korpu vatrogasnog vozila udarila struja.
Toni je preminuo u subotu. Preostala tri vatrogasca su otpušteni iz bolnice, i u dobrom su stanju.
- Njegova porodica želi da se iskreno zahvali svima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji su im se našli u ovoj tragičnoj nesreći – izjavio je Kajl Smit, načelnik vatrogasne službe u tom gradu.

 
Tim Hazlet, šef policije u Kampbelsvilu izjavio je kako žice dalekovoda vatrogasci nisu ni taknuli, ali je voltaža bilo toliko visoka da je električnu energiju prebacila na korpu kamiona, udarivši vatrogasce i nanevši im teske telesne povrede. Studenti koji su radili ledeni izazov nisu povređeni.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.