JEZIV SNIMAK: Devojku kamenuju do smrti, rulju predvodi NJEN OTAC!

Izvor: Blic, 22.Okt.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV SNIMAK: Devojku kamenuju do smrti, rulju predvodi NJEN OTAC!

Militanti Islamske države objavili su video snimak krajnje uznemirujućeg sadržaja, na kojem se vidi kamenovanjne nesrećne Sirijke, koja je osuđena na smrtnu kaznu zbog preljube. Da stvar bude još jezivija, kamenovanje je predvodio njen rođeni otac.

"Ono što će se sada desiti, odabrala si sama, svojom voljom. Sada moraš da prihvatiš zakone Boga", kaže jedan od dželata.

Kada je priznala svoj greh, molila je oca da joj oprosti, ali on to nije želeo. "Moje srce >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << me ne sluša, ne mogu ti oprostiti", rekao je on.

Nesrećnu devojku su zatim vezali konopcem, opkolili i kamenovali do smrti, kako bi prihvatila odluku "časnog suda."

Video snimak uznemirujućeg sadržaja možete pogledati OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kamenovao ćerku do smrti

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2014

Militanti Islamske države objavili su snimak na kojem se vidi kamenovanjne nesrećne Sirijke, osuđene na smrtnu kaznu zbog preljube. Da stvar bude još jezivija, kamenovanje je predvodio njen otac...Otac pesudio ćerki smrtnu kaznu.. .."Ono što će se sada desiti, odabrala si sama, svojom voljom....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.