JEZIV KRAJ BRAČNE SVAĐE: Pijana ubila muža kao zeca!

Izvor: Kurir, 25.Apr.2015, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV KRAJ BRAČNE SVAĐE: Pijana ubila muža kao zeca!

KLAGENFURT - Žena stara 47 godina iz Koruške nepravosnažno je osuđena na 16 godina zatvora pošto je proglašena krivom za ubistvo godinu dana mlađeg supruga. Ona je prošlog leta u porodičnoj kući nožem preklala muža.

Posle žučne svađe i pošto su popili litar žestokog pića ona je iz kuhinje uzela nož kojim su klali zečeve koje su gajili, prišla mužu na kauču i presekla mu vratnu arteriju. Rez je išao sve do pluća. U tom momentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << žena je imala 2,1 promila alkohola u krvi, a i njen suprug je takođe bio pijan.

Prilikom ubistva ona ne samo da je koristila nož kojim su klali zečeve, već je primenila i istu tehniku klanja!

"Kako ste ubijali zečeve?'', pitao je sudija Kristian Libhauser-Karl.

"Rezom od vrata ka dole'', odgovorila je žena.

"I zečevi bi odmah bili mrtvi?''

"Da'', odgovorila je optužena.

"Zašto mislite da bi kod čoveka to išlo drugačije?'', pitao je Libhauser-Karl.

Posle ove konstatacije sudije i izjave nekoliko svedoka optužena je priznala da je ubistvo izvršila sa namerom.

Ovo priznanje sud će uzeti u obzir prilikom smanjenja kazne. Ipak, to ne menja činjenicu da je 47-godišnjakinja ubila svoga muža.

Inače, ovaj brak bio je obeležen nasiljem sa obe strane, a oba partnera su bili alkoholičari. Optužena je u procesu izjavila da je njihov odnos bio "đavolski''. Uvek je bilo svađa oko novca, jer je ona finansijski zavisila od njega.

"On je bio jako ljubomoran", izjavila je žena. Posvađali su se i na dan ubistva.

"Žao mi je'', ponavljala je žena u suzama pred sudijom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.