JAK JE KAO ZIVOTINJA Neverovatno koliko hrane planira da pojede u samo 72 sata

Izvor: medio.rs, 02.Jun.2015, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAK JE KAO ZIVOTINJA Neverovatno koliko hrane planira da pojede u samo 72 sata

Slavni rvač zadao je sebi, naizgled, nemoguću misiju

On je na Tviteru okačio fotografiju na kojoj se vidi gomila hrane spakovane u 55 kutija koju će, kako je zacrtao, morati da pojede u roku od samo 72 sata!

S obzirom na to da se radi o zaista velikoj količini hrane, uglavnom je to kombinacija mesa i povrća, nismo potpuno sigurni da li će ovaj borac i šoumen zaista uspeti sve to da pojede u predviđenom roku ili ima i plan B za slučaj da mu pripadne muka. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

Možda je zamislio da ono što preostane iskoristi za sledeću Vrestlmaniju u disciplini “food-fight”.

U svakom slučaju, pomno ćemo ispratiti naredna tri dana u životu ovog prekaljenog kečera, doduše ne očekujte od nas da mu brojimo zalogaje.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.