Izgubio sam penis i ne mogu više da imam seks: To čudo mi je pojelo meso, osvetiću se bolnici (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Dec.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgubio sam penis i ne mogu više da imam seks: To čudo mi je pojelo meso, osvetiću se bolnici (FOTO)

Čovek tuži bolnicu nakon što je izgubio veći deo svog penisa zbog parazita koji jede meso, od kojeg je oboleo posle rutinske operacije u bolnici.

Andre Lane (61), koji je preživeo i rak, zarazio se ovim parazitom nakon oporacije prostate u bolnici u Eseksu, prenosi RT.

Njegove genitalije su bile toliko oštećene da je izgubio veći deo svog penisa i više nije u mogućnosti da ima seks.

Morao je da koristi kateter dve godine, sve dok mu nisu ugradili specijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uređaj koji mu pomaže prilikom odlaska u toalet.

Posle operacije u Eseksu, on je proveo osam nedelja u bolnici nakon što je bio zaražen ovim parazitom.

On tek sada sklapa utiske posle svega što mu se dogodilo i započeo je na sudu borbu sa bolnicom, prenosi RT.

Lane se oženio svojom dugogodišnjom partnerkom Su nakon što je pušten iz bolnice, ali nije bio u stanju da se vrati na posao arhitektonskog crtača, pa sada radi kao radnik.

- Ovo je užasno iskustvo. Mislio sam da ću umreti. Pre sam bio u jako dobroj formi, a sada izgledam kao trudnica. Najgore od svega je to što ne mogu da imam odnose sa svojom ženom - rekao je on.

Slike pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.