Izbola Srpkinje zbog dečje vike

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbola Srpkinje zbog dečje vike

Svađa u opštinskoj zgradi u 11. bečkom okrugu završena je krvavim obračunom u kojem je teške povrede zadobila Srpkinja čiji identitet policija nije saopštila. Motiv ovog obračuna je, prema pisanju medija, bila navodna buka koju je pravilo dete ranjene Srpkinje!

U ponedeljak, nešto posle 18 sati, izbila je svađa između tri žene. Jedna majka srpskog porekla i njen sin koji, prema pisanju medija, ima oko 10 godina, iskoristili su lepo vreme da izađu na igralište. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << problemi su nastali zbog toga što se mališan, prema mišljenju nekih stanara, igrao preglasno.

- Neka ućuti, ovu buku ne može niko da izdrži - uzviknula je tada jedna od stanarki.

Na ovu opasku je, prema pisanju medija, reagovala prijateljica Srpkinje i objasnila ženi iz zgrade da igralište za decu služi da se mališani igraju na njemu bez ograničenja i dodala je da će, ako bude nastavila da se buni, na stanarku pustiti svog psa! To je bilo dovoljno da dođe do eskalacije svađe u kojoj je ljutita stanarka prva upitala ženu na igralištu zašto se meša, a onda izvadila nož i napala Srpkinju i njenu prijateljicu!

Ovaj okršaj sa prozora su gledali susedi i odmah su alarmirali policiju koja je na lice mesta došla sa više patrola. Stanarka, koja se bunila zbog dečje buke, izbola je naše zemljakinje kojima je bila ukazana i lekarska pomoć. Srećna okolnost je da je u ovom napadu desetogodišnji sin Srpkinje prošao bez ikakvih povreda. Mediji pišu da je policija uhapsila razjarenu ženu i protiv nje pokrenula istragu zbog pokušaja ubistva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.