Iranke, nindža „ubice“ (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Apr.2015, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iranke, nindža „ubice“ (VIDEO)

Sputnjik razotkriva istinu o iranskom odredu sačinjenom od žena majstora borilačkih veština, tri godine nakon što su zapadni mediji objavili priču u kojoj su tvrdili da je Teheran trenirao nindže čiji je zadatak bio da ubijaju neprijatelje Islamske Republike. Pre tri godine, Rojters je isteran iz Irana nakon što je objavio priču u kojoj se tvrdilo da je Teheran pripremao ženski odred profesionalnih ubica istreniranih u „nindžicu“, smrtonosnoj borilačkoj veštini koju su praktikovale >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nindže. Ta priča je odmah privukla pažnju publike. Čitaoci širom sveta hteli su da saznaju nešto više o ženskom odredu iranskih nindži. Sputnjik je uspeo da stupi u kontak s „poznatim“ teheranskim nindža trening klubom i razgovara sa glavnim trenerom Akbarom Faraijem, koji je otkrio tajnu o ovom odredu. Priča je kod mnogih izazvala strahopoštovanje. Ispostavilo se da „nindžicu“ nije nova stvar u Iranu, kao i da žene već dve decenije treniraju ovu borilačku veštinu u Teheranu. Faraji je trener ove veštine već više od 12 godina, rekao je nindža majstor u intervjuu Sputnjiku. Režim treninga nindži u Iranu ne razlikuje se od režima njihovih kolega širom sveta. Faraji kaže da je putovao u druge zemlje, uključujući i Rusiju, da bi razmenjivao iskustva sa drugim ekspertima ove borilačke veštine. On trenira i muškarce i žene. Faraji kaže da mu nije bitno da li su njegovi učenici muškarci ili žene sve dok uče drevnu mudrost i filozofiju imanentnu borilačkoj veštini „nindžicu“. (Izvor: sputniknews.com)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkrivena istina o ženama nindža-ubicama!

Izvor: Mondo, 20.Apr.2015

Foto: screenshot/Youtube..Sputnjik razotkriva istinu o iranskom odredu sačinjenom od žena majstora borilačkih veština, tri godine nakon što su zapadni mediji objavili priču u kojoj su tvrdili da je Teheran trenirao nindže čiji je zadatak bio da ubijaju neprijatelje Islamske Republike...Pre tri...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.