Iran upozorio SAD: Ako nam produžite sankcije...

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran upozorio SAD: Ako nam produžite sankcije...

Ministar inostranih poslova Irana Muhamed Džavad Zarif izjavio je da će produžavanje američkih sankcija biti razlog za nepoverenje međunarodne zajednice prema SAD, prenosi agencija ISNA.

Ranije je saopšteno da je predsednik Barak Obama potpisao zakon o 10-godišnjem produžavanju sankcija protiv Irana, koji su usvojili oba doma Kongresa.

- Ako predsednik SAD produži sankcije, one neće imati izvrši efekat, ali sa tačke gledišta međunarodne zajednice pokazaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nepouzdanost američkih vlasti, koje rade u suprotnosti sa svojim obavezama - izjavio je Zarif pred početak konferencije "Srce Azije“, koja će biti održana u Indiji.

Prema njegovim rečima, sankcije neće uticati na odnose dve zemlje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Iran: Ako Obama produži sankcije, one neće imati izvršni efekat

Izvor: Vostok.rs, 04.Dec.2016, 10:47

Ministar inostranih poslova Irana Muhamed Džavad Zarif izjavio je da će produžavanje američkih sankcija biti razlog za nepoverenje međunarodne zajednice prema SAD, prenosi agencija ISNA.. . Ranije je saopšteno da je predsednik Barak Obama potpisao zakon o 10-godišnjem produžavanju sankcija...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.