Interventna u okršaju sa migrantima

Izvor: Mondo, 02.Avg.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interventna u okršaju sa migrantima

Francuska interventna policija rasterala je danas suzavcem migrante koji su pokušali da preskoče ogradu i uđu u tunel ispod Lamanša, kojim bi se dokopali Velike Britanije.

Foto: screenshot/YouTube

Grupa migranata, koja je kasno sinoć na nekoliko mesta probila ogradu, bila je primorana da se povuče posle intervencije francuske policije, prenela je agencija AP.

Migranti, čiji broj dopisnik AP-a procenjuje na 200, suprotstavljali su se policiji čak jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sat, uzvikujući slogane "Otvorite granice" i "Mi nismo životinje".



Izvor: YouTube

Tunel ispod Lamanša je dugačak 50 kilometara i povezuje Francusku i Englesku.

Hiljade migranata je poslednjih nedelja pokušalo da probije ogradu, nadajući se da će se ilegalno ukrcati na vozove ili kamione koji putuju za Britaniju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.