Inijesta: Mesiju nigde kao u Barsi

Izvor: OkRadio.rs, 25.Apr.2014, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inijesta: Mesiju nigde kao u Barsi

Fudbaler Barselone Andres Inijesta rekao je u četvrtak da Lionel Mese neće uspeti da nađe klub kao što je taj, ako ovog leta odluči da napusti "Nou Kamp". Argentinski fudbaler je ovu sezonu odigrao dosta slabije nego prethodne, a mediji u Španiji čak navode da će Mesi možda pasti u iskušenje da, zbog trenutnog nezadovoljstva, potraži drugi klub. - Klub nikada neće imati igrača kao što je Mesi, ali ni Mesi nikada neće naći klub kao što je Barselona. Zato se nadam da će on svoju karijeru završiti u Barsi - kazao je Inijesta za španske medije. Aktuelni...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsi skinuta suspenzija, hoće da dovedu pola Evrope?

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2014

Posle skidanja zabrane na dovođenje igrača, štampa je napunila stupce sa spekulacijama o dovođenju novih fudbalera na Kamp Nou. Ako nasumično navedete ime fudbalera za kojeg se smatra da bi ovog leta mogao da napusti klub, verovatno ćete "ubosti" jednog od mnogih koji se povezuju sa Barselonom.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.