Indija: Najmanje 14 učenika stradalo u sudaru voza i autobusa

Izvor: Večernje novosti, 24.Jul.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija: Najmanje 14 učenika stradalo u sudaru voza i autobusa

NjU DELHI - Najmanje 14-oro učenika stradalo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kad je na školski autobus naleteo putnički voz u indijskoj državi Telangana, saopštila je danas policija. Među poginulima je i vozač autobusa, dok u vozu niko od putnika nije povređen, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Putnički voz je naleteo na autobus na pružnom prelazu nakon čega ga je vukao po šinama nekoliko metara, prenose lokalni mediji. U autobusu je, kako prenose mediji, bilo 32 učenika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Na ogromnoj železničkoj mreži u Indiji, sa oko 9.000 vozova koji svakodnevno prevoze skoro 23 miliona putnika, nesreće su se često dešavale proteklih godina, a bilans udesa se meri stotinama izgubljenih života. Prošlog meseca su poginule četiri osobe, a najmanje 10 je povređeno kad je došlo do iskliznuća putničkog voza sa šina u državi Bihar.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dvadeset žrtava u sudaru voza i autobusa

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2014

NJU DELHI - U sudaru voza i školskog autobusa na jugu Indije danas je poginulo najmanje 19 djece i vozač, saopštila je policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.