IMA I TOGA: Lopovi se posvađali, pa pozvali policiju da presudi!

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2014, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA I TOGA: Lopovi se posvađali, pa pozvali policiju da presudi!

Dvojica sitnih lopova iz Kališa u centralnoj Poljskoj nikako nisu mogli da reše koji će od njih zadržati ukradeni bicikl, pa su se na kraju posvađali i pozvali policiju.
Foto: Ilustracija Bicikl vredan 375 evra ukrali su tokom noći u obližnjem mestu Košćelna Vješ, pobegli u Kališ i počeli da se svađaju ko će zadržati plen, javljaju poljski mediji.
Ta dvojica Poljaka, jedan 40-godišnjak a drugi 26-godišnji mladić, tako su se posvađali da je na kraju jedan od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pozvao policiju i zatražio da interveniše patrola jer mu drugar krade njegov bicikl. Patrola je, međutim, primetila da je reč o kradenom biciklu i umesto da rešava njihov spor obojicu je privela a oni su priznali krađu.
Dvojici lopova koji nisu bili u stanju da se dogovore ko će zadržati plen sada preti po pet godina zatvora.
 
Izvor: beta.rs
The post IMA I TOGA: Lopovi se posvađali, pa pozvali policiju da presudi! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lopovi se posvađali pa zvali policiju da reši spor

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2014

Dvojica sitnih lopova iz Kališa u centralnoj Poljskoj nikako nisu mogli da reše koji će od njih zadržati ukradeni bicikl, pa su se na kraju posvađali i pozvali policiju...Bicikl vredan 375 evra ukrali su tokom noći u obližnjem mestu Košćelna Vješ, pobegli u Kališ i počeli da se svađaju ko...

Nastavak na Radio 021...

Lopovi se posvađali oko ukradenog bajsa pa pozvali policiju da presudi?!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2014

Dvojica sitnih lopova iz Kališa u centralnoj Poljskoj nikako nisu mogli da reše koji će od njih zadržati ukradeni bicikl, pa su se na kraju posvađali i pozvali policiju. ..Glupan i tupan (Foto: Ilustracija)..Bicikl vredan 375 evra ukrali su tokom noći u obližnjem mestu Košćelna Vješ, pobegli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.