Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2016, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ID objavila snimak napadača iz Anzbaha

Islamska država objavila je snimak na kom se Sirijac koji se razneo u baru u nemačkom gradu Anzbahu i ranio 15 ljudi, zaklinje na vernost ID i obećava da nemački narod "neće moći mirno da spava".

Video je objavila rano jutros islamistička agencija Amak, povezana sa ID. Na snimku se vidi čovek lica prekrivenog crnom maramom, koji preti da će stanovnicima Nemačke zagorčati život i "razneti njihove domove".

ID objavila je isti snimak koji je policija juče pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u stanu napadača, prenela je agencija Asošiejted pres.

U stanu migranta iz Sirije pronađeno je više video snimaka "salafističkog sadržaja", benzin, razne hemikalije i druge supstance koje se mogu koristiti za pravljenje bombe.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMCI, NEĆETE MIRNO SPAVATI Islamska država objavila snimak napadača iz Ansbaha

Izvor: Blic, 26.Jul.2016

Islamska država objavila je snimak na kom se Sirijac koji se razneo u baru u nemačkom gradu Ansbahu i ranio 15 ljudi, zaklinje na vernost ID i obećava da nemački narod "neće moći mirno da spava"...Ansbach bomber pledged allegiance to ISIL militants https://t.co/i1zrbwhmPO https://t.co/rdAjfMK0Dk..Video...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.