Han ponovo posreduje u dijalogu Gruevskog i Zaeva

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han ponovo posreduje u dijalogu Gruevskog i Zaeva

Evropski komesar za susedstvo i proširenje Johanes Han doputovaće u ponedeljak u Skoplje kako bi posredovao u drugom krugu direktnih susreta premjera Nikole Gruevskog sa liderom opozicije Zoranom Zaevom, objavio je makedonski portal Telma.

Han će se sastati sa premijerom i predsednikom SDSM-a, a posle toga su predviđeni odvojeni susreti sa predsednicima čertiri najveće makedonske partije vlasti VMRO-DPMNE i DUI i opozicionih SDSM i DPA.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Han posreduje u rješavanju makedonske krize

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2015

SKOPLJE - Evrokomesar za proširenje i politiku susjedstva Johanes Han doputovaće u ponedjeljak, 1. juna, u Skoplje kako bi posredovao u drugom direktnom susretu između lidera vladajućeg VMRO-DPMNE Nikole Gruevskog i najuticajnijeg opozicionog Socijaldemokratskog saveza Makedonije /SDSM/ Zorana Zaeva...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.