HOROR U PORTUGALU Muškarac ubio četvoro komšija

Izvor: Blic, 24.Mar.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U PORTUGALU Muškarac ubio četvoro komšija

Jedan Portugalac izbo je nožem na smrt četiri osobe na ruralnom severu zemlje pre nego što se predao policiji.

U saopštenju policije navodi se da je muškarac ubio svoje komšije.

Muškarac je priznao ubistvo starijeg para i jedne žene u njihovim domovima i još jedne žene na ulici u mestu Tamel, nedaleko od Barselosa, 380 kilometara severno od Lisabona.

- Osumnjičeni se predao i priznao krivično delo - rekao je policijski zvaničnik u regionalnom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Barselosu. On je dodao da su sve žrtve imale rane u na vratu.

Prema njegovim rečima, istraga je u toku i analiziraju se motivi napadača, a najverovatnije je reč o lokalnom problemu među komšijama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krvavi masakr u Portugalu! Muškarac ubio četvoro komšija! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 24.Mar.2017

Jedan Portugalac izbo je nožem na smrt četiri osobe na ruralnom severu zemlje pre nego što se predao policiji...U saopštenju policije navodi se da je muškarac ubio svoje komšije...Usred bela dana: Ubijen bivši ruski poslanik u Kijevu! (FOTO)..Muškarac je priznao ubistvo starijeg para i jedne...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.