HIT VIDEO Šta se desi kad Ameri probaju ćevape, sarme, tufahije i baklavu (VIDEO)

Izvor: 24sata, 31.Okt.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT VIDEO Šta se desi kad Ameri probaju ćevape, sarme, tufahije i baklavu (VIDEO)

Ekipa sa Baz fida je odlučila malo da eksperimentiše i nasumično odabere stranca koji će ih odvesti na ručak tradicionalne hrane.

Milan, koji spletom okolnosti u Americi živi od 1987. godine, bez imalo ustručavanja ih je odveo na ćevape, burek i sarmu, a njihove reakcije pogledajte u videu, prenosi alo.rs

Prvo su probali kefir za koji su konstatovali da je zanimljivog ukusa i da nije uopšte sladak. Uz kefir ide i burek. "Veoma je jednostavan, a tako ukusan", rekli su.

Sledeća na redu je bila sarma. "Ima toliko ukusa, vau! Stvarno je slojevita. Imam utisak kao da dolazim kući za praznike."

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.