HAOS U JEREVANU Više od 70 osoba povređeno, postavljen ultimatum, pa ubijen policajac

Izvor: Blic, 30.Jul.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U JEREVANU Više od 70 osoba povređeno, postavljen ultimatum, pa ubijen policajac

Jedan od napadača zatvorenih u policijskoj stanici u Jerevanu danas je ubio policajca, javio je portparol policije.

"Snajperista je otvorio vatru iz policijske stanice i tom prilikom usmrtio policajca koji je sedeo u parkiranom vozilu", napisao je Ašot Aharonjan na Fejsbuku.

Napad se dogodio nakon što je postavljen ultimatum napadačima kako bi se što pre rešila situacija, taoci bili pušteni, a neredi poput sinoćnih u kojima je nekoliko desetina građana povređeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << završeni.

"Dali smo im vremena do pet sati da polože oružje i da se predaju. U suprotnom specijalne jedinice će dobiti pravo da otvore vatru. Nakon jučerašnjih događaja, izgubljena je svaka prilika da ovu situaciju rešimo mirnim putem", navedeno je u saopštenju.

Pročitajte još:

Desetine građana su povređene, a dvadeset šest osoba je uhapšeno nakon što je policija uspela da rastera protest oformljen u blizini policijske stanice kao podrška grupi koja oko dve nedelje unutra drži taoce.

Više od 70 osoba odvedeno je u bolnice zbog povreda koje uključuju opekotine i frakture.

"Od 73 povređenih, 26 je zadržano na lečenju, a među njima je i šest policajaca", napisao je portparol ministra zdravlja na Fejsbuku, prenosi Jahu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.