Veropulos se ne povlači iz Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2011, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veropulos se ne povlači iz Srbije

Grčka kompanija "Veropulos", koja u Srbiji poseduje trgovinski lanac "Super vero", odbacila je spekulacije o mogućem povlačenju te firme sa srpskog tržišta, zbog prezaduženosti i krize u Grčkoj.

"Kompanija Veropulos najoštrije demantuje spekulacije o navodnom povlačenju sa srpskog tržišta. Upravo suprotno, nameravamo da i dalje investiramo u Srbiju i da otvorimo još prodajnih objekata u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali i u unutrašnjosti", istakao je u

saopštenju za medije predsednik Upravnog odbora te komapnije Nikos Veropulos.

U izgradnju četiri "Super Vero" supermarketa - na Novom Beogradu, Konjarniku, Paliluli i na Voždovcu do sada je uloženo oko 50 miliona evra.

"Veropulos" u Srbiji zapošljava više od 400 ljudi, a u planu je otvaranje još dva objekta u Beogradu i širenje prodajne mreže na teritoriji cele zemlje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.