Glavni partner Stros-Kana izvršio samoubistvo

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni partner Stros-Kana izvršio samoubistvo

Francusko-izrealski bankar Tijeri Lejn (48), koji je sa bivšim direktorom Međunarodnog monetarnog fonda Dominikom Stros-Kanom osnovao kompaniju "LSK - Lejn, Stros-Kan i partneri", izvršio je danas samoubistvo u Tel Avivu.

Prema rečima njegovih bližnjih, Lejn je skočio sa jedne od najviših zgrada u Tel Avivu. Za sada nisu poznati razlozi ovog samoubistva.

Lejn, glavni partner Dominika Stros-Kana u investicionom fondu, osnovanom oktobra 2013. godine, živeo je u Tel Avivu.

On je čitavu karijeru proveo u finansijskom miljeu, najviše radeći u u Francuskoj, Izraelu i Luksemburgu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bankar, partner Stros Kana, skočio sa nebodera

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014

Francusko-izrealski bankar Tijeri Lejn (48), koji je sa Dominikom Stros Kanom osnovao kompaniju "LSK - Lejn, Stros Kan i partneri", izvršio je danas samoubistvo u Tel Avivu...Foto: Screenshot..Prema rečima njegovih bližnjih, Lejn je skočio sa jedne od najviših zgrada u Tel Avivu, preneo je AFP...Za...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.