GROM IH SAMO PECNUO: U udaru s neba povređena 52 policajca u Ekvadoru

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROM IH SAMO PECNUO: U udaru s neba povređena 52 policajca u Ekvadoru

KITO - U udaru groma u Ekvadoru 52 osobe su povređene, od kojih je 15 hospitalizovano, saopštila je Agencija za saobraćaj u glavnom gradu Kitu.

Grom je udario u jednu školu za obuku saobraćajnih policajaca u blizini prestonice, koji su u redu čekali da uđu na večeru u menzu, ali niko nije zadobio teže povrede, javio je AFP.

U januaru je grom ubio tri člana jedne porodice u pokrajini Loja, blizu granice s Peruom.U oktobru je 11 pripadnika jednog plemena u susednoj Kolumbiji izgubilo život u istim okolnostima.Snažni pljuskovi su pogodili Ekvador poslednjih dana i izazvali poplave i odrone.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.