GNUSNI DETALJI BOLESNOG UMA Jurili su pedofile, a uhvatili ZAGREPČANINA KOJI JE SILOVAO DVA PSA, a onda spremio SRAMNU ODBRANU

Izvor: Blic, 26.Apr.2017, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GNUSNI DETALJI BOLESNOG UMA Jurili su pedofile, a uhvatili ZAGREPČANINA KOJI JE SILOVAO DVA PSA, a onda spremio SRAMNU ODBRANU

U Zagrebu bi uskoro trebalo da počne suđenje hrvatskom preduzetniku I. I. (41), istovremeno zaposlenom u Evropskom parlamentu, koji je fizički i seksualno zlostavljao svoja dva psa. Uhapšen je u septembru 2015. pod sumnjom da je ovaj gnusni čin izveo još od 2009. godine.

I. I. je slučajno otkriven tokom akcije policije u kojoj su tragali za pedofilima na internetu, piše Jutarnji list. U lovu na pedofile istražitelji su se uspešno ubacili u forume na kojima se razmenjivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dečja pornografija, a jedna od adresa s koje su cureli podaci, ali sa životinjama u eksplicitnim pozama, bila je iz dela Zagreba u kojem je registrovana firma osumnjičenog. U pretresu stana policija je pronašla dva napaćena psa pasmine rodezijski gonič (rodezijski rdižbek), od kojih je ženka rođena 2008. imala polni organ prepun rana!

Osim pasa, od Zagrepčanina je oduzeto i 111 DVD-ja i CD-a, računar, dva mobilna telefona i memorijske kartice. Otkriveno je da je I. I. koristio najmanje pet različitih imejlova.

Gnusne razgovore na hrvatskom i engleskom vodio je šaljući slike pasa u seksualnom klinču s nepoznatim muškarcima, slike fokusirane na polne organe, ali i sado-mazo odnos sa psima. U jednoj od presretnutnih prepiski I. I. daje pregršt saveta za "korišćenje keruše".

Optužnica ga tereti da je od 2009. do 2015. godine na različitim adresama po Hrvatskoj, s ciljem zadovoljavanja svog polnog nagona, pristajući da psu nanese bespotrebnu bol i patnju, seksualno opštio sa kerušom kojoj je uskraćivao vodu i hranu, te kod nje proizvodio reflekse kako bi ona dozvoljavala fizičko maltretiranje. Iz nalaza i mišljenja veterinarskog veštaka proizlazi da su ženki psa nanošene povrede koje su bile toliko jake da će trajno uticati na njen život i zdravlje.

Rhodesian Ridgeback https://t.co/0rjN0Lth8J pic.twitter.com/q43f0nkA0n

Na niz optužbi I. I. je odlučio da se brani ćutanjem, a za loše zdravstveno stanje pasa rekao je da je pogoršano nakon što su poslati u prihvatilište.

- Ženka je lošeg stanja, a oštećenja kože su posledica infekcija zbog višestrukih alergija – pravdao se I. I, koji je u pritvoru proveo dve nedelje.

Plašljiv i povučen

Zbog mučenja i zlostavljanja dva psa, zagrebačko tužilaštvo traži godinu zatvora za I. I. Njegov prijatelj, kojeg je upoznao pre 12 godina na međunarodnoj izložbi pasa, bio je šokiran kada je čuo za šta ga optužuju.

All you need is LOVE

And a Rhodesian Ridgeback ❤ pic.twitter.com/JssxdwlKQ1

- Na izložbi se zainteresovao za pasminu rodezijski gonič, a ja sam bio izlagač i uzgajač. Iz njegovog ponašanja nisam imao razloga da posumnjam da zlostavlja svoje pse. Šta znam o njemu? Da je samac i da nema devojku i da je malo plašljiv i povučen - rekao je on.

Do 30.000 evra kazne za seks sa životinjama

Krajem 2012. u Nemačkoj zakonom je zabranjen polni odnos sa životinjama, a prestupnicima preti do 25.000 evra kazne. U Velikoj Britaniji zakon je promenjen 2003. godine, kad je maksimalna kazna doživotnog zatvora smanjena na dve godine. Zoofilija u Francuskoj se kažnjava sa 30.000 evra i do dve godine zatvora, u Kanadi do čak 10 godina robije, a u Poljskoj do tri godine, te postoji i opcija azne donacijom u humanitarne svrhe, kao i zabrana držanja kućnog ljubimca 10 godina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.