Francuska policija: Nismo našli ni jedno celo telo

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska policija: Nismo našli ni jedno celo telo

Francuska policija, koja radi na mestu pada aviona nemačke kompanije Džermanvings, saopštila je da je do sada pronađeno između 400 i 600 delova tela od 150 poginulih putnika i članova posade.

Pukovnik francuske žandarmerije Patrik Turon rekao je da do sada nije "pronađeno ni jedno celo telo". Prema njegovim rečima, uzeti su uzorci DNK od žrtava porodica, radi lakše identifikacije nastradalih.

On je istakao da bi nakit i drugi predmeti mogli pomoći u procesu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << identifikacije. Pukovnik Turon je objasnio da će proces identifikacije žrtava biti težak, a od pomoći mogu da budu i nakit i drugi predmeti.

Avion nemačke kompanije srušio se u utorak u francuskim Alpima dok je leteo na liniji Barselona-Diseldorf. Niko od 144 putnika i šest članova posade nije preživeo. Za sada se veruje da je kopilot namerno oborio avion.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.