Filmski ciklus Doba sazrevanja u Centru za kulturu Kovin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2016, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmski ciklus "Doba sazrevanja" u Centru za kulturu Kovin

U sali Centra za kulturu u Kovinu, od večeras do subote 29. oktobra, publika će imati priliku da pogleda četiri francuska filma iz ciklusa "Doba sazrevanja". Ulaz na sve projekcije je slobodan.

Večeras u 20 časova na programu je film "Papa Lumière" rediteljke Ade Luil. U četvrtak 27. oktobra, sa početkom u 20 časova, biće prikazano ostvarenje "Fatima" Filipa Fokona.

Film "Lep život" reditelja Žana Denizoa na programu je u petak 28. oktobra u 20 časova, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ciklus će zatvoriti film "Beba tigar" rediteljke Ciprijen Vijal koji će moći da se pogleda u subotu 29. oktobra, takođe u 20 časova.

Detaljnije informacije o filmovima mogu se pronaći ovde.

Francuski filmski karavan realizuje se u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.