Filadelfija: Naoružani napadač drži vatrogasce kao taoce

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filadelfija: Naoružani napadač drži vatrogasce kao taoce

Naoružana osoba drži u vatrogasnoj stanici u predgrađu Filadelfije, u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji, nekoliko vatrogasaca kao taoce, objavili su danas američki mediji.

Lokalni mediji izveštavaju da je talačka kriza počela nešto pre 11 sati po lokalnom vremenu u vatrogasnoj stanici u jugoistočnom delu Filadelfije.

Pozivajući se na neimenovane izvore, mediji navode da bivši vatrogasac drži kao taoce tri osobe.

Policija je dosad samo potvrdila da je u vatrogasnoj stanici naoružana osoba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Okončana talačka kriza

Izvor: B92, 31.Mar.2015

Uhapšen je čovek koji je u vatrogasnoj stanici u predgrađu Filadelfije nekoliko vatrogasaca držao kao taoce, objavili su američki mediji...Osim toga, kako navode, niko od talaca nije povređen...Lokalni mediji izveštavaju da je talačka kriza počela nešto pre 11 sati po lokalnom vremenu u vatrogasnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.