(FOTO) Džihadisti slavili Bajram masovnim pokoljem!

Izvor: Press, 29.Jul.2014, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Džihadisti slavili Bajram masovnim pokoljem!

Snimak od 36 minuta zapravo prikazuje zarobljenike koji su masovno opkoljeni i svi zajedno pogubljeni, bombaša samoubicu koji se hvali svojim namerama pre nego što se kamionom punim eksploziva zaleteo u zgradu, Iračane na koje džihadisti nasumično pucaju iz vozila u pokretu, i desetine zarobljenika koji leže licem na zemlji čekajući da budu ubijeni.

 
Većina pogubljenih su očigledno dezerteri iz Iračke armije, po svoj prilici šiitski musimani, jer ih u filmu nazivaju rafidama (pogrdan naziv sunita za šiite, za koje veruju da ne priznaju vlast pravog islama).

Nastavak na Press...






Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Masovnim pokoljem slavili Bajram!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jul.2014, 08:56

Snimak od 36 minuta zapravo prikazuje zarobljenike koji su masovno opkoljeni i svi zajedno pogubljeni, bombaša samoubicu koji se hvali svojim namerama pre nego što se kamionom punim eksploziva zaleteo u zgradu, Iračane na koje džihadisti nasumično pucaju iz vozila u pokretu, i desetine zarobljenika...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.