Evropska komisija pripojila Vojvodinu Hrvatskoj, a Crnu Goru Srbiji!

Izvor: Press, 19.Sep.2014, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska komisija pripojila Vojvodinu Hrvatskoj, a Crnu Goru Srbiji!

Sporna mapa je objavljena na Evropskom potrošačkom centru Hrvatske, koji je deo mreže Evropskog potrošačkog centra, a grešku je primetila redakcija hrvatskog dnevnika "Večernji list".



U prvom momentu je Hrvatskoj teritoriji dodeljeno područje Vojvodine, a po ispravljanju greške pojavila se nova, Srbija i Crna Gora su ostale predstavljene kao jedna država.

"Za sadržaj te stranice odgovorna je Opšta uprava za zdravlje i potrošače (DG SANCO). Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što su obavešteni o pogrešci, ljudi u DG SANCO odmah su to ispravili i nova verzija je sada dostupna", odgovorio je portparol poverenika za zaštitu potrošača Evropske komisije Nevena Mimice, Dejvid Hadson na pitanje novinara Večernjeg lista.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.