Eksplozija na briselskoj železničkoj stanici

Izvor: RTS, 20.Jun.2017, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na briselskoj železničkoj stanici

Centralni gradski trg u Briselu je evakuisan nakon što se na železničkoj stanici čula buka nalik eksplozijama, objavili su belgijski mediji.
Portparol vatrogasne službe Pjer Mej je potvrdio da se desila neka vrsta eksplozije na Centralnoj stanici ali nije mogao da kaže šta ju je izazvalo. Naveo je da su vatrogasci na licu mesta.

Briselski trg Gran plas, popularno turističko odredište, evakuisan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je kad i stanica koja je udaljena oko 200 metara.
Belgija je u stanju visoke pripravnosti otkako su 22. marta 2016. bombaši samoubice ubili 32 ljudi u briselskom metrou i na aerodromu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u Briselu, "neutralisana" osoba opasana eksplozivom

Izvor: RTS, 20.Jun.2017

Nakon eksplozije na železničkoj stanici u Briselu "neutralisana" je osoba koja je navodno bila opasana eksplozivom. Očevici događaja navode da je osumnjičeni vikao Alahu ekber. Nema povređenih. . Belgijska policija je...

Nastavak na RTS...

Eksplozija na briselskoj železničkoj stanici, bombaš ubijen

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jun.2017

Belgijska vojska je ubila osumnjičenog bombaša posle male eksplozije na briselskoj Centralnoj železničkoj stanici u kojoj nje bilo povredjenih, prenele su agencije...Neki svedoci su rekli da je bombaš vikao "Alah je veliki", ali Frans pres to nije mogao da potvrdi...Tužilaštvo je saopštilo da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.